Okulumuz eTwinning Kulübünde Bulunan ve Aktif Çalışan Öğrencilerimize Kalite Etiketi Katılım Sertifikaları Okul Müdürümüz Sunay TÜRE Tarafından Takdim Edildi.

Geçen yıl Okulumuz İngilizce öğretmeni Filiz Aslan ve Seyahat Konaklama Öğretmeni Burcu Erden'in yürüttüğü projelerin Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi alması sebebiyle projeye gönül veren ve aktif çalışan öğrencilerimiz kalite etiketi sertifikaları Okul Müdürümüz Sunay Türe tarafından törenle takdim edildi. Hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi bu güzel başarıdan dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

16.09.2022 238

16-09-202216-09-202216-09-2022