Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çalışanlarımız, Öğrenci ve Velilerimiz tarafından adımızın KALİTE kelimesi ile birlikte anıldığı, yenilikçi ve gelişmeye açık, yalnızca paydaşlarımızın değil ilçe halkı içinde faydalı olabilecek, adını her alanda duyurabilen ve sağlık işini meslek olmanın yanında değer olarak benimseten bir kültür ve eğitim yuvası olarak anılmak istiyoruz.

Misyon: Okul olarak sahip olduğumuz eğitim ve öğretim potansiyelimizi öğrencilerimize en iyi şekilde yansıtarak, hem mesleki hem de kültürel açıdan kendini tamamlamış, Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaçları doğrultusunda yetiştirilmiş, Milli ve Manevi Değerlerine sahip çıkabilen, İnsan Hak ve Özgürlüklerinin farkında olan, almış olduğu eğitim sonucunda yetenekleri geliştirilerek sağlık sektöründe nitelikli eleman tanımına uyabilecek, bizim onlarla gurur onların ise mezun oldukları okulun değerleri ile onur duyacağı bireyler yetiştiren ekolü devam ettirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrenciler için devlet ve özel servisler tarafından sağlanmatadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınavsız öğrenci almaktayız.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWINNING PROJESİ ( ATMA TOPLA DÖNÜŞÜME YOLLA ) OUR WORLD NEEDS US !
Kontenjan Bilgileri: 9. sınıf 97 10.sınıf 102 11.sınıf 80 12. sınıf 101

Telefon - 02367121983

Belgegeçer - (236) 712 1982

WEB - https://salihlitsotalatzurnacimtal.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Cadde/Sokak892. Dış Kapı No8 SALİHLİ/MANİSA

Öğretim Şekli :Gündüz Örgün Öğretim

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Mah. 892 Sok. No:8 Salihli/MANİSA

Adres - Yeşilyurt Cadde/Sokak892. Dış Kapı No8 SALİHLİ/MANİSA

Ulaşım Toplu Taşıma; 3 Numaralı Özel Halk Otobüsüyle Ulaşım Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi